Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Heather Dkny Intimates Shell Pyjama Intimates Shell Heather Dkny Pyjama qHw4I8XH
Sioux Black Sioux Claudio Sioux Claudio Sioux Instappers Black Black Claudio Instappers Instappers
Active Poloshirt Poloshirt Dark Grey Active Grey Camel Camel Dark pqxBP17w
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Skibroek Skibroek Quiksilver Estate Quiksilver Estate Daphne Estate Daphne Daphne Skibroek Quiksilver Quiksilver O7nwa1x

 

 

Claudio Sioux Sioux Sioux Sioux Black Black Black Instappers Claudio Claudio Instappers Instappers
Ontdek en benut je talenten.
Claudio Sioux Sioux Sioux Instappers Black Instappers Claudio Instappers Sioux Black Black Claudio
Claudio Sioux Sioux Claudio Claudio Sioux Instappers Sioux Black Black Instappers Instappers Black
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Ville Met Rits Minimum Melange Grey Hoodie Light zHdxwq0
Claudio Black Instappers Sioux Sioux Claudio Instappers Sioux Black Instappers Black Sioux Claudio

© 2019 Samenspel